El pegolí Josep Mas Bolufer recull el ‘Premi de Cartografia i Territori Pare Tosca’ de l’Institut Cartogràfic Valencià

Divendres passat es va dur a terme l’entrega d’estos prestigiosos premis que reconeixen i volen estimular la creació tècnica, l’enginy i l’esforç en l’elaboració dels treballs de fi de grau i treballs de fi de màster, relacionats amb la geomàtica en l’àmbit valencià. El lliurament va estar presidit pel secretari autonòmic d‘Habitatge, Josep Vicent Boira, i el director de l’ICV, Xavier Navarro. En esta desena edició han sigut premiats Josep Mas Bolufer, en la modalitat de treball fi de grau, pel treball titulat ‘TFG Línies Límit’ i David Sánchez Jiménez, en la modalitat de treball fi de màster, pel treball titulat ‘TFM 3DULC’.

Ho sabem des de principis d’any, que el pegolí Josep Mas Bolufer és guanyador del 10é ‘Premi de Cartografia i Territori Pare Tosca’ que concedix l’Institut Cartogràfic Valencià. Hui és de nou notícia perquè divendres passat es va fer l’entrega dels guardons. Esta va estar presidida pel secretari autonòmic de la Conselleria d‘Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira, acompanyat pel director de l’Institut Cartogràfic Valencià, Xavier Navarro.

Ambdós van coincidir en la importància d’estimular i valorar els esforços investigadors dels estudiants en l’àmbit de la geomàtica, i fomentar així l’activitat científica en esta matèria.

L’Institut Cartogràfic Valencià convoca estos premis per a reconéixer i estimular la creació tècnica, l’enginy i l’esforç en l’elaboració dels treballs de fi de grau i treballs de fi de màster, relacionats amb la geomàtica: cartografia, fotogrametria aèria i terrestre, teledetecció, geodèsia i sistemes d’informació geogràfica, en l’àmbit valencià.

En esta desena edició han sigut premiats, com s’ha assenyalat, el pegolí Josep Mas Bolufer, en la modalitat de treball fi de grau, pel treball titulat ‘TFG Línies Límit‘ i David Sánchez Jiménez, en la modalitat de treball fi de màster, pel treball titulat ‘TFM 3DULC’.

Així mateix, s’ha concedit tres mencions especials, per la qualitat dels treballs, a Raquel Luján García-Muñoz, en la modalitat de treball fi de grau, pel treball titulat ‘Distanciometría-GNSS’; a Adrián Castelló Martínez, en la modalitat de treball fi de màster, titulat ‘Thesis-report’, i a Manuel Cardo Peña, en la modalitat de treball fi de màster, titulat ‘Detecció de canvis amb Sentinel’.

 

1742 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!