El Pego CF comença a preparar la nova temporada


Una vegada ratificat la continuïtat de l’actual directiva, els rogets ja han començat a reestructurar l’equip, del quals sols continuaran cinc jugadors.

El màxim dirigent pegolí, Enrique Moll, una vegada assegurat part del pressupost de l’equip per a la propera temporada ha començat a planificar tot el que rodeja a l’equip. L’entrenador continuarà siguen Juan Carlos Eres, mentre que Vicent Meléndez es convertís en el segon entrenador.

La ratificació de Eres suposa responsabilitzar als jugadors de la ratxa tan mala que va tindre l’equip en les deu ultimes jornades , el que suposa que hi haurà una gran neteja al vestidors. De fet, sols continuaran inicialment Tomaca, Beltrán, Borja, Turbi i probablement Guillem.

El primer fixatge d´enguany ha estat un pegolí: Simó, que en els darrers anys ha jugat en diversos equips de la segona divisió B gallega. El pegolins Frederic i Navarro també s’incorporaran a la primera plantilla, mentre que d’Oliva arribaran altres dos jugadors: el porter Toni i el defensa Felipe.

Una altra incorporació de la línea de darrere serà Peralta, que procedeix del Torrelevante. Abel del Vila-real també signarà amb els rogets. L’objectiu del Pego continua siguen mantindre’s a la categoria e intentar que cada vegada hi hagen més jugadors formats en les categories inferiors del Pego al primer equip.
588 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!