El nou ecoparc de Pego estarà operatiu abans que finalitze la legislatura

El nou ecoparc de Pego estarà en funcionament abans que finalitze l’actual legislatura, segons el compromís que han adquirit el regidor de Residus Urbans, Ricardo Sendra i el president del Consorci MARE (Marina Residus) Jose Vicente Ferriz en la visita d’aquest últim a la parcel·la on es troba, a prop de la CV-700, a la carretera d’Atzúbia.

La visita ha estat una presa de contacte per a establir quines són les necessitats de Pego per tal de posar el projecte del nou ecoparc en marxa. I és que des de la seua construcció, mai ha arribat a estar operatiu. Tal com s’ha comentat durant la visita del president del consorci, “va haver desavinences amb la proposta de Carreteres de l’Estat de construir una rotonda per a facilitar l’accés a aquest punt; el projecte era econòmicament inassumible per a l’Ajuntament i Carreteres no va voler fer-se càrrec de l’actuació, per la qual cosa va quedar en stand by. Escoltem a José Vicente Ferriz.

Segons ha explicat, el Consorci ha taxat en vora 200.000 euros la despesa necessària per a adequar la instal·lació a la normativa actual. Per a aconseguir aquest propòsit és necessari també adequar l’accés al recinte. La proposta de fer una rotonda ha estat descartada, però, des de Carreteres de l’Estat s’ha plantejat a l’Ajuntament de Pego una alternativa: habilitar un carril d’espera, per la qual cosa s’haurà d’ampliar la via existent i redistribuir les senyalitzacions corresponents.

El projecte contempla a més la construcció d’un carril perimetral pel qual es podrà circular amb cotxe i que servirà també d’accés als veïns i veïnes de la zona.

El regidor de Residus, Ricardo Sendra, creu que es tracta d’un projecte “de vital importància per al
municipi de Pego i ha destacat els avantatges que suposarà la posada en marxa del nou ecoparc.


Sendra ha confirmat la predisposició d’ambdues parts a “seure’s per a arribar a un acord i aconseguir que el nou ecoparc estiga operatiu abans que finalitze l’actual legislatura”.
730 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!