Torna el festival Sons d’Hivern a Pego

Els dies 26, 27 , 28 i 29 de desembre se celebrarà als carrers del centre urbà la cinquena edició del festival Sons d’Hivern, una iniciativa de l’associació cultural Atzaïla, amb el suport de l’Ajuntament de Pego.

El programa torna després d’una aturada obligatòria l’any passat per la situació sanitària. El Sons d’Hivern d’enguany està format per xicotetes píndoles musicals (fins a una dotzena) que tindran lloc en diferents punts del nucli urbà i que any rere any han reunit a centenars de persones.

Com en edicions anteriors, hi haurà quatre jornades de Sons d’Hivern. La primera d’elles tindrà lloc el 26 de desembre amb tres concerts. La Clandestina inaugurarà aquesta edició a les 18 hores amb un passacarrer. Una hora més tard, al passeig Reina Sofia actuarà Rebeca Mut i per a tancar la primera de les quatre jornades, el grup Capitán sin barco farà un concert al passeig Cervantes.

El dilluns dia 27 actuaran Mini Sons a la plaça Caçadors a les 18 hores, Distillery al carrer Sant Antoni de Pàdua a les 19 hores i per últim a les 20 hores al passeig Reina Sofia, actuarà Aloe.

L’Orfeó de Pego obrirà la tercera jornada de concerts, el dimarts 28 de desembre a les 18 hores a la plaça de l’Ajuntament. Seguidament, a les 19 hores tocarà Ak-pela a la plaça del Mercat i al mateix emplaçament, una hora més tarde sonarà la música de Trilogy.

La cinquena edició de Sons d’Hivern serà tancada el dimecres 29 de desembre amb tres actuacions. La Clandestina a les 18 hores amb un passacarrer, Sebastià Cuenca a les 19 hores al carrer Argentina; i Quartet Duck a les 20 hores al passeig Cervantes.

Des de l’Ajuntament i l’associació Atzaïla recorden que s’haurà de respectar les mesures de seguretat contra la Covid-19, dur en tot moment la mascareta i mantenir la distància de seguretat en tots els actes programats.
1024 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!