El gimnàs de la piscina coberta torna a estar obert al públic

Segons s’ha informat des de la regidoria d’Esports, hui es recuperen les classes d’spinning i l’activitat del gimnàs en la piscina coberta municipal de Pego.


La resta de les instal·lacions de la piscina coberta, com són les dutxes, segueixen tancades després de l’incendi que es va produir dilluns de matí. Tot indica que el motor de la piscina es va prendre foc, però encara es desconeix els motius.


El regidor d’Esports, Raül Tamarit, ha relatat el que va succeir i destaca que, per sort, no s’ha hagut de lamentar cap dany personal. En el moment en què es detectaren les flames hi havia gent fent servir les instal·lacions, que va ser desallotjada.


Com diu Tamarit, ara els tècnics municipals, junt amb els de la companyia asseguradora, estan avaluant els danys causats per aquest incendi en les instal·lacions.


Així, doncs, la piscina coberta segueix tancada, sense data de reobertura encara. El regidor ha assegurat que una vegada s’haja fet l’informe dels tècnics, des de l’Ajuntament es farà tot el que estiga en les seues mans perquè la piscina torne a estar operativa al més aviat.

1094 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!