El Club de Bàsquet Pego posarà demà en marxa el cicle de xerrades formatives


Una sèrie de cinc xerrades que versaran sobre diferents qüestions relacionades amb el bàsquet, com són l’alimentació, la salut, les lesions, les normes de joc i el respecte, i la psicologia dels jugadors… Una formació que va destinada tant als pares i mares, com als jugadors i jugadores, i als entrenadors. Els encarregats d’oferir-la són els professionals del Centre Médic la Pau – Unitat la Pau Sport.

Totes les xerrades tindran lloc a les set i mitja de la vesprada, a la Casa de Cultura de Pego. Així, el cicle començarà demà dijous amb una ponència de la nutricionista Sara Muñoz titulada «Falsos mites en l’alimentació. Aprèn a distingir-los».

La segona xerrada es farà el 26 de març i en ella el podòleg Francisco Javier Torres parlarà de les «Lesions podològiques freqüents en el bàsquet». Després hi haurà una altra el 23 d’abril, en la qual el fisioterapeuta Josep Naya analitzarà les lesions més freqüents en el bàsquet. Els dies 7 i 28 de maig s’impartiran les dues últimes del cicle, parlant sobre les normes i el respecte i la motivació i gestió d’emocions.
Per a tots aquells que estiguen fent el curs d’entrenador que es realitza a Pego, l’assistència al cicle de xerrades els contarà com a hores lectives per a les pràctiques.

Per a més informació, cal contactar amb el club escrivint a: cbpego@gmail.com.
1113 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!