Creama impartirà en el mes d’abril un curs de Prevenció de Riscos Laborals en l’obra

Creama Pego i les Valls oferirà un curs de Prevenció de Riscos Laborals en l’obra. Es tracta d’una formació destinada als treballadors de l’obra, que consta d’un total de 20 hores lectives. Les classes s’impartiran de l’1 al 3 d’abril a l’aula de Formació de Creama Pego. L’horari de les classes seran de 8 a 3 i de 8 a 2.

El preu del curs de Prevenció de Riscos Laborals en l’obra és de 125€, Els interessats en realitzar-ho poden inscriure’s ja. Ho han de fer on-line, reomplint el formulari que es troba al web www.gestionandote.com, dins de l’apartat de Formació. Només hi ha 20 places.

Cal recordar que Creama Pego impartirà altres dos cursos abans, al mes de març.Un sobre els plaguicides, el dia 30 de març, de les dos i mitja fins a les huit i mitja de la vesprada. El preu d’aquest curs és de 50€.

L’altre és un curs per a l’obtenció del certificat de manteniment de piscines. Tindrà lloc el 31 de març. Pel matí es farà una sessió teòrica a l’aula de formació de Creama, i de vesprada es faran pràctiques. El preu és de 130€.

Per a més informació al respecte de qualsevol dels cursos que ofereix, cal contactar amb Creama Pego i les Valls telefonant al 96 557 12 55.

1092 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!