El cuiner pegolí Jordi Morera, protagonista de ‘El xef a casa’, un dels programes de la nova graella d’À Punt

El proper diumenge, 10 de juny, la televisió pública autonòmica comença a emetre. Entre els programes de la nova programació trobarem “El xef a casa”, un programa en el que s’aprendrà, en clau d’humor, a ser resolutius a les nostres cuines. I això s’aconseguirà amb l’ajuda del cuiner pegolí Jordi Morera i els seus consells.

El cuiner pegolí Jordi Morera no para. Va ser un dels tres cuiners, junt amb Salvador Cames de Bellreguard i Paco Parreño de València, qui es van encarregar de dissenyar el nou menú de la cuina de l’Spanish Benevolent Society de Nova York, més coneguda com La Nacional, per convertir-la en un oasi gastronòmic amb tast Mediterrani. I és que la carta de La Nacional inclou arròs melós amb llamàntol, calamars, sèpia, calamarsons, i per descomptat, paella.

Ahir de vesprada ens vam assabentar que del disseny d’eixa carta de La Nacional a Nova York, passarà a dissenyar menús eficients al llarg i ample del territori valencià. I és que Jordi Morera canvia per un temps els fogons del seu restaurant, Carosel, pels fogons fins ara anònims de famílies, companys i companyes de pis, amics i amigues, parelles,… que podrem veure en breu a per la pantalla de casa dins la programació d’À Punt, la televisió pública autonòmica que comença les seues emissions diumenge, 10 de juny.

A conta-gotes, a través de les xarxes socials, À Punt Mèdia va mostrant el que seran els seus programes. Un d’ells és ‘El xef a casa‘, un programa en què s’aprendrà, en clau d’humor, a ser resolutius i resolutives a les nostres cuines. Com? Amb l’ajuda del cuiner pegolí Jordi Morera i els seus consells. En ‘El xef a casa’ els espectadors i les espectadores podran veure casos pràctics amb famílies, companys de pis, amics i amigues, parelles,… que resideixen a tot arreu de la Comunitat Valenciana.

6253 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!