El contagi de coronavirus ha experimentat una ralentització hui a la Comunitat Valenciana

Com cada dia a les onze del matí la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha oferit una roda de premsa per a actualitzar les xifres de la pandèmia del coronavirus a la Comunitat Valenciana.

Així, hui s’ha registrat 332 casos, una xifra menor a la d’ahir, jornada nefasta en què els nous infectats pel COVID-19 eren 584 persones. Segons aquestes dades, la província d’Alacant té 1.093 malalts de coronavirus, i 413 d’ells estan hospitalitzats, 81, a la UCI. A la província de Castelló hi ha 412 casos de coronavirus, i a la de València 2.027.

Ana Barceló ha oferit també les dades respecte al nombre de víctimes mortals del COVID-19 des que començà aquesta crisi sanitària. També ha aportat les xifres dels professionals sanitaris.


Dels 622 professionals afectats pel coronavirus, 10 estan ingressats a la UCI. I, seguint en aquest apartat dels professionals, la consellera ha informat que ara com ara, un total de 1.998 professionals de l’àmbit sanitari s’han inscrit en la borsa oberta per la Conselleria per tal de cobrir les possibles necessitats de personal per les baixes que està causant el COVID-19.


La consellera parlat també d’un nou apartat de la web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, posat en marxa ahir i que es diu www.coronavirusregistro.san.gva.es, espai que serveix per a facilitar el registre de les persones que presenten símptomes de les malalties i posar-los en contacte amb professionals sanitaris.

En aquesta roda de premsa, Barceló ha actualitat també les xifres dels casos que afecten a usuaris i professionals de les residències d’ancians de la Comunitat Valenciana. Actualment hi ha 242 residents malalts de coronavirus, 93 d’ells a la província d’Alacant, i en total, són 74 els treballadors afectats, 16 a Alacant. A més, hi ha 415 treballadors en quarantena a tota la Comunitat Valenciana.

I, pel que fa a les altes, Ana Barceló ha indicat que en tota la Comunitat Valenciana s’han produït 73 en total: 4 a la província de Castelló, 19 a la d’Alacant i 50 a la de València.

1267 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!