Creama Pego ha creat un blog per a informar d’assumptes relacionats amb la inserció sociolaboral i la promoció econòmica i empresarial.

“El blog de Creama Pego” és una nova ferramenta creada per la tècnica d’nserció Sociolaboral contractada per l’Ajuntament de Pego dins del programa Labora Emcorp, una iniciativa en la qual compta amb el suport de la resta de companys de Creama Pego i les Valls.

Aquest blog es troba dins de blogspot i es diu el blog de Creama Pego. En ell, s’explica que l’objectiu d’aquesta eina és traslladar a la ciutadania, de manera clara i concreta, qüestions i temes que creem poden ser del seu interés. I com que és una ferramenta interactiva, també serveix per a plantejar a Creama dubtes, comentaris i suggeriments.

Creama anuncia que en aquest blog compartirà informació sobre cóm elaborar un pla de recerca d’ocupació, el perfil professional, cóm s’accedeix al mercat laboral, on estan les ofertes d’ocupació, les borses de treball, cóm s’analitza una oferta de treball, amb quines eines es pot comptar a l’hora de buscar un treball, cóm és la la formació complementària que ajudarà a incrementar les possibilitats de trobar ocupació, etc.

I, indiquen també que aniran “elaborant dins del blog, pàgines per a tractar altres temes com a qüestions relacionades amb l’empresa, notícies d’ocupació interessants, comunicats dels serveis públics d’ocupació, enllaços interessants, etc”.
1170 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!