La Comunitat Valenciana ha superat ja els 5.000 casos de coronavirus

A l’estat espanyol són hui més de 85.000 les persones afectades pel COVID-19, mentre que a la Comunitat Valenciana són ja més de 5.000 els malalts de coronavirus, segons les dades oferides en la roda de premsa d’aquest matí per la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.


De les 1.839 persones afectades a la província d’Alacant pel COVID-19, 714 estan hospitalitzades, i d’elles, 118 romanen a la UCI.

El total d’altes registrat fins al dia de hui són 185 en tota la Comunitat Valenciana, 46 d’aquestes altes, han estat donades a la província d’Alacant.

Ana Barceló ha informat també del nombre de víctimes mortals del coronavirus, estadística en què el 23% dels casos s’ha registrat a residències de les tres províncies.


La consellera ha oferit també les dades dels professionals sanitaris que han donat positiu en el test de detecció del coronavirus, que continua augmentant de manera exponencial i es xifra a data de hui en 826 casos.

La resta de dades del coronavirus a les residències de la tercera edat de la Comunitat, són aquestes.


Barceló ha parlat també de la situació de les UCI de la Comunitat Valenciana i ha afirmat que, ara com ara, no hi ha problema de saturació perquè estan al 60% de la seua capacitat.
1028 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!