El col•legi Sant Antoni enceta una setmana solidària a favor de Hesed Perú

El divendres de vesprada serà l’acte de cloenda que consistirà en un mercat solidari ubicat a la Plaça de Jaume I. A més, dilluns i dimarts hi haurà una exposició fotogràfica que tracta la solidaritat i els conflictes oblidats, que estarà situada al claustre del convent dels pares franciscans.
El Col•legi Sant Antoni ha decidit posar el seu granet de sorra solidària per a ajudar a l’ordre franciscana Hesed Perú, una ONG amb uns cinc anys de vida. Així, com explicava Mari Carme Giner, coordinadora d’activitats, durant tota aquesta setmana “hi haurà una sèrie d’activitats per a potenciar i ajudar a aquest projecte”. Dilluns i dimarts, al claustre del Convent es podrà veure una exposició fotogràfica cedida per Càritas amb dos temes principals, la solidaritat i els conflictes oblidats. A més durant tota la setmana l’alumnat tindrà xerrades de mans dels voluntaris de l’ONG. Divendres, tindrà lloc l’acte de cloenda amb l’organització d’un mercat solidari “en el que hi haurà tallers, menjar, xocolatà, bunyols, actuacions musicals, entre d’altres amb la idea de recaptar tots els diners possibles d’una forma lúdica i ajudar dins les nostres possibilitats”.

L’exposició fotogràfica es podrà visitar tan de matí com de vesprada. Si la porta està tancada, indicava Mari Carme Giner, es pot trucar a la porta del mateix Convent perquè us deixen accedir al claustre, que és on està situada la mostra. Pel que fa al mercat solidari, “la idea és obrir-lo a partir de les 5 de la vesprada fins que ho puguem vendre tot”.
539 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!