El Centre Excursionista signa el conveni de cessió del local on tenen la seu

Un conveni amb l’Ajuntament de Pego per a vint anys que els dóna la tranquil•litat per a poder dedicar-se, definitivament, a gaudir del que saben fer, senderisme, alta muntanya, escalada i bicicleta de muntanya.
El dijous 24 de març “ha sigut un dia molt important” per al Centre Excursionista de Pego, segons explicava Ximo Sala “perquè després de dos anys de tramitació del local nou, hui hem firmat” el conveni que els permetrà gaudir, durant 20 anys de l’espai que és actualment la seua seu, situada als baixos dels vestuaris del camp del Pujol.

L’actual seu del Centre Excursionista, recordava Ximo Sala, era un “local diàfan, un traster que tenia l’Ajuntament on estaven guardades les barques de la marjal i barat a la inversió que ha fet el Centre Excursionista que ha estat d’uns 49.000 euros, s’han concedit, X anys –en aquest cas 20 anys- de concessió”. Assegurava Sala que “tots hem eixit guanyant, per un costat l’Ajuntament que tenia un local ahí que no li aprofitava per a res i per l’altra part nosaltres que ens havíem quedat al mig del carrer i no teníem cap lloc on anar”. Mirava el membre del Centre Excursionista les possibilitats de futur que dóna l’espai on està ubicat el nou local, explicant que “a la pista d’atletisme es pot fer un rocòdrom de grans dimensions per a poder fer competicions i, per a entrenar-nos, per suposat”.

Pablo Téllez, president del Centre Excursionista, manifestava que després de signar el conveni de cessió amb l’Ajuntament s’acaba una etapa, aquella que els ha dut a ser “obrers, fontaners i electricistes”, per a passar a “dedicar-se a gaudir de la muntanya en les seues varietats i els seus esports, senderisme, alta muntanya, bicicleta de muntanya i escalada”. Informava Téllez que actualment el Centre Excursionista té quasi 100 socis, el que significa “que la cosa va avant”. Deixava el president del Centre la porta oberta per a la gent que vullga formar part d’eixa gran família.


378 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!