Activitats per al cap de setmana

Reconeixement als establiments excel·lents de Pego, presentació del documental ‘Valencians de Mallorca’ a Dénia, presentació de Carmelo Ortolà com a candidat a l’alcaldia de Pego per Ciutadans de Pego; Entrega de Premis Casal, manifestació-processó contra la corrupció a València i canvi d’hora la matinada de diumenge, entre d’altres.
DIVENDRES, 25 DE MARÇ:

– A les 20:30 hores la regidora de Comerç i la presidenta de l’Associació de Comerciants faran entrega dels certificats de Comerç Excel•lent als comerços de Pego que l’han obtingut: Mandràgora, MiniMenuts i Òptica Pego. L’acte tindrà lloc a la Casa de Cultura.

– A les 19 hores, a la Casa de Cultura de Dénia es presenta oficialment a la comarca el nou documental d’Info TV ‘Valencians de Mallorca’. El treball, que s’ha estés durant 10 mesos, s’ha dut a terme per iniciativa de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta –MACMA- i l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta –IECMA- i en coproducció amb IB3, la Televisió de les Illes Balears. Hi han participat també el Govern Balear, el Consell de Mallorca, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, les Universitats de València i Alacant i un total d’onze ajuntaments mallorquins i valencians, a més d’algunes empreses i fundacions.

– A les 22 hores, al Teatre Municipal de Pego, representació, per Alquibla Teatro, de la comèdia ‘Anfitrión’.

– Inauguració de l’exposició ‘Cuida’t: Vida Sana’ al Centre d’Exposicions Museu d’Art de Pego. L’exposició estarà penjada fins el 9 d’abril.

DISSABTE, 26 DE MARÇ:

– A les 20:30 hores, a la Casa de Cultura, es presenta la candidatura a l’alcaldia de Pego per la formació política Ciutadans de Pego de Carmelo Ortolà.

– Per a celebrar els set anys de vida del Casal Cultural de Pego, a partir de les 20 hores, es durà a terme un tast de cervesa tradicional valenciana a la llum dels ciris per a sumar-se a l’Hora del Planeta. Cap a les 21 hores hi haurà un sopar de germanor. Posteriorment, tindrà lloc l’entrega dels II Premis Casal que enguany destaquen a tota una personalitat de la Marina Alta com l’escriptor i periodista de Benissa, Bernat Capó i a la jove Falla Convent, última guanyadora del premi a millor monument faller pegolí 2011. Per a amenitzar tota la vetllada no podia faltar la música en directe.

– A les 18 hores, des de la Plaça de Sant Agustí de València, manifestació-processó organitzada pel Col•lectiu contra la Corrupció sota el lema ‘No volem un Lladre de President’.

DIUMENGE, 27 DE MARÇ:

– La Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència ha convocat una concentració el proper diumenge 27 de març a les 11.30h a l’Hospital de la Pedrera (als terrenys de darrere, on estaven abans les urgències) per a posar la primera pedra simbòlica del centre de dia-residència, ja que els polítics no ho han fet després dels anys de reivindicació perquè es faça.
0 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!