Dos empreses de Pego seleccionades per a un programa de la conselleria

Plymag y TAEMPAL han estat triades des de l’agència local del Creama de Pego per a participar en el programa TECAP de l’IMPIVA. El director d’aquest organisme, Fenando Vidal té previst visitar el municipi a partir de les 13.30 hores.
Este matí, el director general de l’Impiva, Fernando Vidal, ha presentat el programa comarcal TECAP, que porta endavant Creama, al saló d’actes de la Diputació de Dénia. En acabar la presentació està previst visitar a Pego l’empresa química Plymag, que ha estat seleccionada junt a TAEMPAL per a participar en el projecte.

El programa pretén detectar problemes de determinants departaments que ralentitzen el continuat creixement d’aquestes empreses. Una vegada identificat el problema es posen a disposició de l’empresa els tècnics que deuen corregir l’anomalia.

Carles i Fernando Feliu són els responsables de Plymag, una empresa que va ser fundada pel seu pare als anys 70 i que a dia d´avui intenta obrir-se noves portes amb l´exportació, perquè cada vegada són més les empreses que es dediquen a la producció de fertilitzant. Amb el programa TECAP aquesta empresa comptarà amb millores al laboratori i amb un nou tècnic per imprimir una major qualitat als seus productes i així continuar creixent.
548 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!