Divisió interna al PP

La visita del president de la Diputació ha suposat un altaveu de les discrepàncies internes del PP de Pego. L’alcalde, Carmelo Ortolà, reconeix les diferencies i critica que un sector del PP, encapçalat pel president de l’executiva aposte per aquells que fa uns anys insultaven a la militància del partit.
Des de fa molt de temps dins del Partit Popular de Pego hi ha diversitat d’opinions. Esta situació no afecta de moment les relacions de l’ajuntament amb la resta d’administracions, com va quedar plasmat amb la visita del president de la Diputació d’Alacant i del PP de la província, José Joaquin Ripoll la setmana passada. De fet Ortolà va aclarir que mai s’han negat les subvencions des de la institució provincial, però va mostrar el seu rebuig a la decisió de Fernando Gil i de Ripoll a què el PP i els independents de Carlos Pascual vagen junts en una llista en les properes eleccions. I a més, recorda que fa uns anys els que ara avalen a Ripoll van estar insultant-lo.

Les declaracions en premsa de Ripoll de què els independents són, no han agradat als seguidors d’Ortolà. Qui va reconèixer que un sector del PP de Pego pretén descartar-lo de l’elecció. Hi ha una divisió, però es pot arribar a consens, encara que per a Ortolà, alguns han traït els simpatitzants i militants del PP en al•lusió a Gil i Eduardo Siscar. També va lloar a la gent que en el PP ha estat a les dures i les madures i no els que van i venen segons les circumstàncies en referència clara a la gent que militava al PP, es va passar a Iniciativa Independent i ara, de la mà de Gil, pretén tornar al PP.


El paper d’Iniciativa Independent en tota esta crisis, per a Ortolà, és ben clar: la de carregar-se el Partit Popular perquè no volen veure al PP ni en pintura. L’alcalde no entén com hi ha gent del seu partit que vol consensuar una llista en personatges que han estat molt crítics amb la formació política.
496 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!