UT C.S.-Caps empresa adjudicatària per a gestionar la piscina coberta

Al plenari extraordinari d´ahir també es va aprovar adjudicar a l´empresa “Muros y jardines Marina Alta S.L.” l´adjudicació dels tres solars a concurs, dos al Sector I i un tercer al Calvari I. L´aprovació dels Estatuts del Consorci Esportiu de la Marina Alta es va quedar damunt la taula perquè necessita majoria absoluta i només 7 regidors eren presents a la sessió plenària.
Finalment, ahir va tenir lloc a l´Ajuntament de Pego el plenari extraordinari que dijous passat no es va poder celebrar. El més destacat d´aquesta sessió va estar l´aprovació de l´adjudicació de la concessió administrativa de l´edifici de la piscina coberta municipal. Poc més d´un mes després de la seua inauguració, el complex esportiu ja té empresa adjudicatària que l´explote, almenys durant els propers 4 anys, prorrogables a dos més. L´UT C.S-Caps s´encarregarà de gestionar els serveis públics de docència, sanejament, socorrisme, control d´accessos i manteniment de la piscina coberta.

A més, aquesta empresa, elegida entre tres propostes presentades, haurà d´invertir al voltant de 79.400 euros per a incorporar els serveis de fitness, speeding, rajos V i massatge, sauna i altres serveis per millorar l´oferta del complex esportiu. L´horari d´obertura ofert per l´empresa és de 7 del matí a 11 de la nit entre setmana i diumenges mig dia. Les persones interessades en cursets de natació ja poden acostar-se per la piscina coberta per demanar informació. El preu de l´abonament anual, que inclou dret a utilitzar totes les instal·lacions i cursos que s´oferiran és de 190 euros anuals.

Al plenari d´ahir també es van aprovar tres propostes d´adjudicació més, una corresponent al solar del carrer Isabel Fernández Gutiérrez, situat al sector I, un altre solar al carrer Alberto Miralles Peris, situat al sector del Calvari I i un darrer solar situat al carrer Patró, al Sector I. La Mesa de contractació, després de l´estudi de les propostes va decidir validar la proposta de l´empresa “Muros y Jardines Marina Alta” per a les tres parcel•les per un total de 329.900 euros més IVA; aquesta decisió va estar ratificada pel plenari.

L´únic tema que no es va poder tirar endavant va ser l´aprovació dels Estatuts del Consorci Esportiu de la Marina Alta. Aquest punt necessita de majoria absoluta per a poder prosperar i en la sessió plenària d´ahir només 7 regidors van acudir al plenari. La socialista Anna Aparici no va poder assistir perquè es troba a Madrid en unes jornades sobre igualtat entre homes i dones. L´altre absent va ser el regidor d´urbanisme, el popular Eduardo Siscar. L´oposició com és habitual tampoc es va dignar a aparèixer, una vegada més.
585 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!