Dimecres es reunirà la Mesa de Concertació Post-incendi Forestal a la Vall d’Ebo

La Conselleria d’Agricultura ha convocat una reunió de la Mesa de Concertació Post-incendi Forestal de la Vall d’Ebo. El director general de prevenció d’incendis forestals, Diego Marín, signa la convocatòria per al dimecres 5 d’octubre, a les quatre i mitja de la vesprada al saló polivalent de l’Ajuntament de la Vall d’Ebo.

L’ordre del dia de la reunió inclou sis punts. En primer lloc una presentació per part de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. El segon punt serà la constitució formal de la Mesa de Concertació Post Incendi, seguit de l’exposició dels informes realitzats. També es presentarà una proposta d”actuacions d’emergència post-incendi per a donar pas a les intervencions per part de les institucions i col·lectius assistents. També es farà una proposta de seguiment dels treballs a dur a terme.

Aquesta convocatòria ha arribat a Pego Viu, col·lectiu de defensa del territori, qui, a través de les xarxes socials ha anunciat la seua participació.
639 Visites
Hola!!