A partir de demà es podrà fer ús dels Bons Consum a 70 comerços de Pego

Segons ha informat el departament de Creama, Un total de 1.404 pegolines i pegolins es beneficiaran de la campanya Bo Consum. Una iniciativa conjunta entre la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Pego, amb la col·laboració de Caixa Popular, i que han gestionat la Unió Gremial i Creama Pego.

Des de demà, dia 1, fins al 31 d’octubre els veïns i veïnes podran fer ús de les targetes moneder d’aquesta campanya. Es tracta d’una targeta de Caixa Popular carregada amb 100 euros de saldo. 50 aportats per la persona consumidora, i els altres 50 per la Diutació d’Alacant. L’import total subvencionat a Pego per l’ens provincial ascendeix a 70.200 euros, per la qual cosa està previst repercutisca en el comerç local amb uns ingressos que ascendisquen als 140.400 euros.

Tècniques del departament local de Creama, conjuntament amb la Unió Gremial han sigut les encarregades de tramitar tots els registres i han entregat les 1.404 targetes en les dues últimes setmanes.

En total són 70 els comerços de Pego en els quals es podrà fer les compres amb aquestes targetes a partir de demà . El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Ricardo Sendra, ha destacat que “La implicació dels comerciants de Pego ha sigut fonamental per a poder dur a terme aquesta campanya”.

L’edil recorda que els veïns i veïnes que compten ja amb la targeta amb 100 euros de saldo, “podran utilitzar-la en aquells comerços associats que ho desitgen durant tot el mes d’octubre”.

I, d’altra banda, Sendra ha agraït “a Rosa Mengual i Victoria Serna el seu intens treball, durant aquests dies, en l’atenció a tots els veïns i veïnes i el contacte amb tots els comerços”.

829 Visites
Hola!!