Josep Bernabeu: “Ens manquen organismes sanitaris internacionals no sotmesos als interessos i grups de pressió”

Dins la programació d’actes del Departament de Cultura per al mes d’octubre, s’ha inclós la presentació del llibre Pandèmia. Quan el passat és el pròleg del futur, publicat per Edicions del Bullent recentment.

Un assaig del pegolí Josep Bernabeu Mestre, Doctor en Medicina i Catedràtic d’Història de la Ciència en la Universitat d’Alacant i ha impartit docència en les llicenciatures de Medicina i Humanitats. En l’actualitat és docent als graus de Nutrició Humana i Dietètica i Gastronomia i Arts Culinàries.

Tot i que en el llibre es parla de la pandèmia, la temàtica està relacionada amb la del 500 aniversari de la primera circumnavegació del món, com ha explicat la regidora de Cultura, Laura Castellà.

Pandèmia. Quan el passat és el pròleg del futur fa un ús del passat per a entendre la crisi de la Covid-19 i assenyala les claus per a evitar o gestionar de millor manera possibles pandèmies futures.

La presentació d’aquest assaig tindrà lloc el 14 d’octubre, però, abans d’eixe moment, hem volgut parlar sobre aquest interessant assaig amb el seu autor. Ací l’entrevista.

 

914 Visites
Hola!!