Dilluns es restablixen els serveis de rehabilitació i infermeria al CEAM de Pego

Atès que ja han finalitzat les obres d’instal·lació de l’ascensor que permet que el Centre especialitzat per a atenció a majors (CEAM) complisca la normativa d’accessibilitat dels edificis públics. Ara només falta l’autorització perquè l’ascensor es puga posar en funcionament i detalls menors perquè el CEAM estiga al 100% del seu funcionament. No obstant això, ahir s’informava des del CEAM que, a partir de dilluns els serveis de rehabilitació i infermeria tornaran a donar-se allí. També es reprendran al centre del Passeig Cervantes, la resta d’activitats que s’havien desplaçat a l’antic centre de salut.

P_20170112_172309El passat 7 de novembre de 2016 s’iniciaven les obres per a instal·lar un ascensor al Centre especialitzat per a atenció a majors (CEAM). Obres que també van contemplar el canvi de portes i la reforma dels banys de la planta superior per a adaptar tot el centre a la normativa d’accessibilitat d’edificis públics.

P_20170112_172230Ahir, des del CEAM de Pego van informar que, a partir de dilluns es restablixen els serveis de rehabilitació i infermeria al centre del Passeig Cervantes. També ho faran la resta d’activitats que s’havien hagut de traslladar a l’antic centre de salut. Esta notícia es deu a què les obres d’instal·lació de l’ascensor ja han finalitzat i, tot i que explicaven des del CEAM que falta la certificació d’habilitació de l’aparell i algunes qüestions menors perquè tot estiga totalment acabat, la finalització del gruix de les obres permet que dilluns es puguen reiniciar tots els serveis i activitats al CEAM.

La quantitat destinada a l’adaptació a la normativa d’accessibilitat d’edificis públics del CEAM de Pego ha tingut un pressupost de 131.000€.

1843 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!