De ruta per les ermites de Pego

Diumenge, 15 de gener, l’Ajuntament de Pego ha programat una ruta per les cinc ermites de Pego: Sant Miquel, Sant Antoni, Sant Sebastià, Sant Joaquim i Sant Josep. Una oportunitat per descobrir la seua història el seu significat. La ruta és gratuïta, la inscripció es pot realitzar a l’oficina de Turisme i estarà guiada pel Germà Àngel i la professora d’història Maria José Berenguer.

POSTER HERMITESAl voltant de 30 persones ja s’han inscrit per a diumenge participar en la ruta de les ermites de Pego. Esta està programada per les Regidories de Cultura i Turisme de l’Ajuntament de Pego en col·laboració amb la parròquia de la Sagrada Família, qui ja venia realitzant-la. No obstant això, des de Cultura i Turisme es va creure interessant impulsar-la com un producte turístic de Pego i d’ahí naix esta primera ruta que es reeditarà fins a 4 vegades en este 2017, segons ens explicava la regidora de Cultura, Laura Castellà.

Esta ruta de les ermites és una oportunitat per descobrir la història i el significat de les ermites de Pego i és que la ruta està guiada per dos persones que coneixen a fons les cinc ermites amb que compta el municipi: Sant Miquel, Sant Antoni, Sant Sebastià, Sant Joaquim i Sant Josep. Eixes dos persones són el germà Àngel (col·laborador de Ràdio Pego amb el programa ‘Camins en la mar’ que s’emet els dijous de 20 a 21h.) i Maria José Berenguer, professora d’història.

Us podem avançar que de les cinc ermites, les de Sant Antoni i Sant Miquel són de les construccions més antigues que es conserven de Pego, daten del segle XIV i XV. Pel que fa a l’ermita de Sant Josep, sempre ha estat vinculada a la Font dels Quatre Xorros.

La ruta de les ermites eixirà, diumenge 15 de gener, des de l’ermita de Sant Miquel, a les 9 del matí. Cal dur: roba i calçat còmode, gorra, esmorzar, aigua i ganes de caminar i, sobretot, ganes de passar-ho bé i aprendre un poc més de la història de Pego.

La visita és gratuïta i per a assistir cal inscriure’s a l’oficina de turisme acudint directament allí o telefonant al 966400843.2078 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!