Demà comença la Setmana de la Mobilitat a Pego

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat a tota Espanya, de la qual l’Ajuntament de Pego es fa ressò mitjançant diferents accions que ha organitzat la regidoria de Medi Ambient.

La regidora de l’àrea, Laura Castellà, ha destacat de la programació la celebració del Dia sense cotxe el dimarts 22 de setembre. Amb aquesta acció el centre de Pego romandrà tancat al trànsit durant tota la jornada per tal de comprovar que és possible desplaçar-se pel municipi sense cotxe i, al mateix temps, aconseguir una reducció de l’emissió de CO2.


Però, abans d’això, el divendres, dia 18, es farà una xerrada de seguretat vial a la Casa de Cultura, a les cinc i mitja de la vesprada. A més, a més, els estudiants de 4art de l’ESO i de 1er de Batxillerat podran utilitzar uns simuladors de conducció que estaran a la casa de cultura i a la plaça de l’ajuntament. Laura Castellà detalla aquestes iniciatives.

L’agenda d’activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a Pego inclou també una ruta fotogràfica pel centre del poble per al dissabte 19 de setembre, a partir de les 18:30 hores.


Des de la regidoria de Medi Ambient s’anima a la ciutadania a participar en aquestes activitats, especialment en la ruta fotogràfica perquè els ajudarà a posar-se en els ulls de les persones amb problemes de mobilitat i, a més, col·laboraran en la millora del poble.


Per descomptat, els aforaments són reduïts i limitats. A més, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com el compliment de totes les mesures de seguretat establertes per a evitar el contagi del coronavirus.

Per a més informació, i per a inscriure’s en les activitats, cal contactar amb l’oficina de Turisme de Pego i les valls, telefonant al 96 640 08 43.

825 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!