18 empreses han demanat ja les ajudes Reactiva Pego

Aquestes ajudes convocades per la Diputació d’Alacant a través de l’Ajuntament de Pego estan destinades a les empreses i autònoms del municipi, tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, amb l’objectiu de reactivar l’economia local.


Segons les bases, que ha redactat l’Ajuntament, les pymes, micropymes, autònoms i professionals de Pego poden demanar aquestes ajudes fins al diumenge, dia 20, i les sol·licituds es presenten per via telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Ricardo Sendra ha comentat que ara per ara són 18 les sol·licituds que han arribat i ha animat als empresaris a demanar-les.


Però, el regidor de Promoció Econòmica recorda que, seguint les normes que ha establert la Diputació d’Alacant, aquestes ajudes són incompatibles amb les convocades per la Generalitat Valenciana. En les bases s’especifica que poden optar a les subvencions Reactiva Pego les pyme, micropyme, autònoms i professionals que hagen suspés la seua activitat com a conseqüència del decret de l’estat d’alarma del 14 de març o hagen reduït la mitjana de la seua facturació en els mesos d’abril i mag en, al menys, un 50% al respecte del semestre anterior. I també es demana com a requisit que l’activitat econòmica de la facturació del sol·licitant no s’augmentara amb el negoci online o telefònic.


Els conceptes subvencionables són el lloguer del local del negoci, les despeses de consultoria i assessoria fets com a conseqüència de la situació de l’estat d’alarma, les despeses de subministrament d’energia, aigua, telèfon o internet; el lloguer de vehicles comercials i els interessos dels préstecs d’adquisició de vehicles comercials.

Ricardo Sendra pensa que amb les ajudes es donarà un impuls a la reactivació de l’economia local en aquest moment en què comença la nova campanya.

A més a més, el regidor ha posat l’accent en la importància del paper que té tota la ciutadania a l’hora de comprar i ajudar a donar un impuls al comerç local.


Per a més informació, i per a presentar les sol·licituds, cal accedir al web www.pego.org, les bases es troben dins de l’apartat de la seu electrònica.

 

1209 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!