Alicia Siscar, regidora de Sanitat: “a Pego estem preparats pel que puga vindre”

Són ja 344 els casos confirmats amb PCR des que va començar la pandèmia, 115 positius en els últims 14 dies. A Dénia el nombre de persones que ha donat positiu ascendeix ja a 220, de les quals, 89 han estat detectades en les dos últimes setmanes, i 35 en l’última actualització, feta pública per la Conselleria de Sanitat, aquest matí.

En aquesta actualització es reflexa tres nous positius a El Verger i també a Calp, i un a Vall de Laguar, un a Benissa, a Xàbia, a Pedreguer i a Pego. Així, els casos detectats al municipi en els últims dies a través de les proves PCR en són quatre. El total, des que va començar la pandèmia ascendeix a 5. Xifres que no són gens alarmants, com ha manifestat la regidora de Sanitat, Alicia Siscar, però, que confirmen que no es pot baixar la guàrdia.Ara el que més preocupa, en general, a la ciutadania és el moment de la tornada a escola. La regidoria de Sanitat, i la d’Educació estan treballant conjuntament per a l’aplicació de totes les mesures i protocols que marque la Conselleria d’Educació, que estan pendents encara de la pròxima reunió entre el Ministeri i les autonomies, fixada per al dijous, dia 27.


Una altra de les preocupacions, justificada per la gran incidència de la pandèmia en la gent major, és mantindre la residència com un espai segur. Alicia Siscar ha reconegut l’esforç que s’està fent des del començament de la crisi sanitària per part de l’Ajuntament i de l’equip de treball de la residència Sant Joan de Déu. I assegura que Pego està preparat per a protegir els residents si la situació s’agreujara.Siguent la situació la que és, un dels principals esforços és el que es fa per a mantindre als residents en contacte amb les seues famílies, tal com explica la regidora.

1550 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!