Creama Pego organitza i subvenciona un curs de Primers Auxilis

Ha comptat amb la col•laboració de la Creu Roja de Gandia i la Regidoria d’Esports. 22 alumnes dilluns provaran els seus coneixements i la seua habilitat en l’examen final. Qui aprove podrà passar a la segona part del Curs, al de Socorrisme Aquàtic. Després de què un grup de joves d’entre 16 i 18 anys demanaren assessorament sobre com poder realitzar el curs de Primers Auxilis. Creama Pego va estudiar la demanda i es va decidir a posar “en marxa aquest curs per a cobrir una necessitat formativa” important, sobretot per a la temporada que ve. Ja que els Primers Auxilis són el primer pas per a poder accedir al curs de socorrisme, el que els obriria les portes a aquestos joves a accedir a un treball d’estiu.

Així les coses l’Agència de Creama Pego ha organitzat i subvencionat el curs de Primers Auxilis amb la col•laboració de la Creu Roja de Gandia, que és qui imparteix les classes, amb una duració total de 40 hs. Amb la subvenció de Creama els 22 alumnes del curs només han hagut de pagar 50 euros dels 315 totals que costava.

Aquest dilluns tindrà lloc l’examen final que consistirà en unes proves físiques a la piscina Coberta de Pego com per exemple nedar 200 metres en menys de 5 minuts. El dimecres tenen una segona oportunitat amb la recuperació. Qui supere aquestes proves podrà accedir a realitzar el curs de Socorrisme Aquàtic, el següent pas per a poder accedir a una plaça de socorrista. Aquesta segona part té una duració de 60 hores.

652 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!