Pau Alabajos presenta ‘Teoria del Caos’ al Casal Cultural de Pego

L’artista presentarà el seu segon disc amb un espectacle en format reduït i per a l’ocasió comptarà amb la violinista Laura Navarro. L’actuació està prevista a partir de les 11 de la nit. El cantautor torrentí Pau Alabajos presenta el seu segon treball discogràfic, “Teoria del Caos”, una col•lecció de cançons viscerals, escrites amb les entranyes. En aquest nou projecte, la seua formació habitual de guitarra acústica, piano, cello, violí, baix elèctric i percussió es veu reforçada per una orquestra de cambra, que vesteix les seues composicions amb la solemnitat que exigeixen unes lletres carregades de contingut, valentes, esmolades, incisives. Cal destacar la inestimable col•laboració del cantautor basc Ruper Ordorika en un dels talls més emblemàtics del disc, on ha deixat gravada la seua veu esgarrada i tel•lúrica.

Produït per Toni Xuclà, aquest disc reuneix els ingredients necessaris per convertir-se en la banda sonora d’una generació que no està disposada a claudicar, que lluita enèrgicament per una societat més honesta i més justa, amb l’esperança per bandera.

Quatre anys ha tardat Alabajos en donar forma a aquest nou treball discogràfic mentre recorria el país de dalt a baix, fins i tot fent algunes incursions a diferents indrets d’Europa, encapçalant les reivindicacions del Col•lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià, junt a molts altres dels seus companys. Quatre anys ens els que no ha deixat de cantar, en els diferents formats que adapta segons l’escenari, els temes del seu primer àlbum, mentre anava elaborant cançons compromès amb el país o amb les víctimes del metro, de l’amor, l’amistat i la complicitat, que tan bo a anat conreant amb altres companys de viatge, poemes i lluites.

La presentació oficial a Pego, es farà avui divendres, 16 de maig, al Casal Cultural, on l’artista presentarà un espectacle en format reduït amb la violinista Laura Navarro. “Comptem amb la molt bona acollida que va tindre en la ultima actuació que va fer al nostre poble, l’octubre de 2006. En aquella ocasió, presentava el seu anterior treball ‘Futur en venda’ i va reunir a més de 300 persones entre socis i amics del Casal Cultural de Pego”, afirmen des de l’organització.
571 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!