Comunicat de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Pego (30/04/21)

Des de Salut Pública i l’Hospital Marina Salut de Dénia ens confirmen bones notícies, ja que en aquests moments no hi ha cap pacient malalt de Covid-19 en l’hospital.

També ens han informat que durant aquesta setmana s’han inoculat a la nostra comarca al voltant de 10.000 vacunes, ja porten un total de 50.000 dosis posades.

En aquests moments estan vacunant a les persones de 70 a 75 anys i durant la pròxima setmana començaran amb els de 66 a 69 anys, a més continuaran vacunant als grups de risc a l’hospital comarcal.

Pel que fa a la nostra població, aquesta setmana tenim dos positius per Covid-19, un més que la setmana anterior.

Durant aquesta setmana s’ha vacunat a la nostra localitat a la gent d’entre 60 a 70 anys, i ens informen que durant la setmana pròxima es continuarà en el mateix rang d’edat vacunant en el centre de salut de la nostra localitat. A més, ens han informat que hem de tindre per al dia 24 de maig el pavelló municipal enllestit per a la vacunació massiva.

Pareix que arriben les bones notícies, però tot dependrà del nombre de dosis que hi vagen arribant.

Esperem que a poc a poc vagen arribant les dosis necessàries perquè la vacunació massiva es puga dur a terme i que així aquesta bona notícia es puga fer realitat.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

824 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!