Des de hui està obert el termini per a inscriure’s en el Pla d’Ocupació Local

Des de les 10 del matí s’accepta les sol·licituds per a participar, les persones interessades en inscriure’s han de presentar-se en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Pego, des de hui fins al dia 17 de maig, en horari de 10 a 14 hores.

El regidor de Promoció Econòmica i Comunicació, Ricardo Sendra, afirma que aquest pla és un primer pas per a ajudar a les famílies més necessitades en aquests moments.


Cal recordar que el Pla d’Ocupació Local és una de les accions incloses en la planificació d’inversions per a enguany arran la negociació de Socialistes Pego amb Compromís. Fet que recorda la portaveu dels valencianistes, Anna Sastre.

 

Les bases del Pla d’Ocupació Local han estat elaborades de manera coordinada entre l’equip de govern i Compromís. En elles s’estableix que l’objectiu és atendre la situació de les persones aturades del municipi, millorant les oportunitats d’ocupabilitat.

Segons s’indica en les bases publicades hui, aquest Pla tindrà una durada de 6 mesos, de l’1 de juny, fins al 31 de novembre, i en ell podran participar 24 persones desocupades empadronades al municipi de Pego des de fa dos anys com a mínim. 6 persones en dos torns de 3 mesos seran contractades per a la neteja viària; també es contractarà a altres 4 persones com a peons d’obra i 4 com a oficials; altres 4 persones seran emprades per a tasques de pintura i 6 per a la brigada forestal.

Per a participar, les persones desocupades han d’estar inscrites en el Labora i en l’agència de col·locació de Creama Pego, empadronades en el municipi de Pego des de fa 24 mesos ininterrompudament, ser ciutadanes dels estats membres de la Unió Europea o, en cas contrari, tindre permís de treball i tindre les capacitats i aptituds que siguen necessàries per al lloc de treball.

Cada persona candidata pot sol·licitar tots els llocs de treball oferits, per ordre de preferència. Hi haurà una comissió de baremació que farà aplicar els criteris establits en les bases. Aquestes es poden consultar en el web de l’Ajuntament de Pego i en el Registre d’Entrada.

829 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!