Comunicat de la Regidoria de Sanitat (26/03/21)

Com cada setmana ens hem reunit alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de sanitat de la comarca amb Marina Salut i Salut Pública.

Segons ens comunica salut pública ens trobem en una situació epidemiològica bona, hem tingut un xicotet repunt. En aquests moments ens trobem en la nostra comarca en 24 casos per cada 100.000 habitants.

Estan arribant les noves variants de les cepes del virus, però ara la que impera és la britànica que és la més perillosa i letal.

Pel que respecta a l’hospital comarcal, en aquest moment no hi ha cap pacient ingressat per Covid-19. Avui comença la vacunació al personal docent, s’espera que es porte a termini entre avui demà i dimecres i dijous de la pròxima setmana. Durant aquests quatre dies s’inocularen al voltant d’unes 2700 vacunes, de les que disposen en aquests moments.

Avui dia, en la nostra població no hi ha cap positiu per Covid-19.

La vacunació a la nostra població està arribant a les persones de 82 anys, i entre demà i dimecres es vacunarà al personal docent i al personal no docent encarregat de realitzar altres serveis, dels centres educatius del nostre municipi.

L’Ajuntament a posat a disposició de Salut Pública per a la vacunació massiva el pavelló municipal. En breus ens visitaran per a veure com hem d’adequar aquest espai.

La data de vacunació massiva encara no se sap, tot dependrà de les vacunes, ja que no estan arribant les vacunes que s’esperaven en un inici.

Ens demanen que informem la població que totes les vacunes són bones, i que s’ha d’incitar a la població a vacunar-se, ja que aquesta és l’única forma d’acabar amb aquest virus.

La pròxima setmana arriba la Setmana Santa, encara que aquest any no la puga’m celebrar, us demanen que siga’m cautelosos per a què el pròxim any puga’m celebrar totes les festes del nostre poble amb la màxima normalitat i evitar al màxim els repunts de la pandèmia.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

856 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!