45 microempreses i autònoms rebran les primeres ajudes Parèntesi la setmana pròxima

La junta municipal de govern aprova hui la concessió de les ajudes Parèntesi a les primeres 45 empreses i autònoms en demanar-les. Aquesta primera remesa suposarà el pagament, a principis de la setmana pròxima, segons ha indicat el regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, d’un total de 104.200€.


Fins ara, s’ha presentat vora 60 sol·licituds d’ajudes Parèntesi. En aprovar les 45 primeres hui, la tramitació de la resta continua el mateix curs, per a ser aprovades en una pròxima junta de govern la setmana vinent.

I les darreres sol·licituds -cal recordar que el termini estarà obert fins al dimecres dia 14-, passaran a la reunió de junta de govern del dijous 22 d’abril.

Les ajudes Parèntesis, del Pla Resistir, estan destinades als negocis locals dels sectors que més han patit les mesures restrictives imposades per a fer front a la crisi sanitària de la covid-19, com són l’hostaleria i oci nocturn, allotjament i turisme, activitats esportives i d’entreteniment, cultura i espectacles i venda no sedentària. Segons les bases, que es troben en el web i en la seu electrònica de l’Ajuntament de Pego, es concedeix un import màxim de 2.000€ per empresa o autònom, més 200€ per cada treballador o treballadora.


Estan dotades amb un fons de 290.389 aportat per la Generalitat Valenciana, Diputació d’Alacant i Ajuntament de Pego, el qual ha destinat al fons uns 44.000€.


Ricardo Sendra ha avançat que segons les estimacions realitzades per les persones tècniques, en finalitzar la tramitació de totes les sol·licituds, hi haurà un romanent d’aquestes ajudes que es farà servir per a crear-ne de noves.

 

777 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!