31 microempreses i autònoms de Pego han demanat les Ajudes Parèntesi

Fa tres dies que es va obrir el termini de sol·licituds i per ara, segons ha informat Creama Pego, ja hi ha 31 peticions inscrites. L’Agent de Desenvolupament Local (ADL), Alicia Carbonell, ha indicat que les empreses i empresaris que han tramitat les sol·licituds corresponen, principalment, al sector de l’hostaleria. També han demanat aquestes ajudes les agències de viatges, 2 negocis del sector d’activitats esportives i mercaders de llocs de venda no sedentària.

Creama Pego està revisant les sol·licituds i requerint tota aquella documentació que no haja sigut aportada amb l’objectiu d’anar al dia en la resolució dels expedients al dia. El següent pas per a fer efectiva la concessió de les ajudes serà la creació d’una comissió de valoració aprovatòria, que ha de donar el vist i plau a la sol·licitud i així es passarà ja al tràmit del pagament.

Aquestes Ajudes Parèntesi, que formen part del Pla Resistir, estan dotades amb un fons de 290.389 aportat per la Generalitat Valenciana, Diputació d’Alacant i Ajuntament de Pego. Diners que aniran destinats als negocis locals d’hostaleria i oci nocturn, allotjament i turisme, activitats esportives i d’entreteniment, cultura i espectacles i venda no sedentària. Es concedirà un import màxim de 2.000€ per microempresa o autònom més 200€ per cada treballador o treballadora.


Cal recordar que el termini de presentació de les sol·licituds per a optar a les Ajudes Parèntesi finalitzarà el 14 d’abril. La tramitació es fa per via telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Pego.
841 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!