L’autocine Drive In ofereix aquest cap de setmana les que podrien ser les seues dues últimes sessions

El canvi de l’horari en la matinada del diumenge, junt amb el toc de queda imposat dins de l’estat d’alarma impediran al Drive In continuar oferint les seues sessions de cinema. Una problemàtica que afectarà a altres autocines del territori espanyol, a més dels cinemes d’estiu. Amb l’horari estiuenc les sessions hauran de començar cada dia més tard, sense que done temps a poder projectar una pel·lícula abans que es facen les 10 de la nit, hora del toc de queda. Escoltem a Carles Miralles, gerent de l’autocine Drive In.


A través de l’Associació Valenciana d’Empresaris de Cine ha hagut una negociació en primera instància amb la Conselleria de Sanitat i la de Cultura, finalment amb Presidència. La Generalitat encarregà un estudi sobre la viabilitat d’expedir una mena de permís cultural perquè les persones assistents a cines, teatres i sales d’espectacles pogueren circular per la via pública de tornada a casa més enllà de les 10 de la nit. Però, finalment la conclusió és que l’Estat d’Alarma impedeix aquest tipus d’excepcions.


La família Miralles, propietària de l’autocine Drive In, ha manifestat que la seua intenció és, a través la Federació de Cinemes, demanar a l’Institut de Cinema i de les Arts Audiovisuals i al Ministeri de Cultura que sol·liciten una modificació del Marc Legal de l’Estat d’Alarma que done cobertura a les seues peticions.


Per a Carles Miralles és curiós haver de tancar en aquest moment.


El pitjor de tot per a la família és la incertesa de si podran tornar a obrir en els pròxims mesos, els d’estiu, els quals solen ser els millors per al seu negoci.

 


Televisions, periòdics, mitjans de comunicació a nivell estatal i fins i tot internacional han donat ressó a la situació que travessa el Drive In, donant visibilitat a una problemàtica que afecta, en definitiva, a cines i teatres. 

754 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!