Novetats en la convocatòria del XLV Certamen de Pintura “Vila de Pego”

L’Ajuntament de Pego, a través de la Regidoria de Cultura, ha convocat l’edició del Certamen de Pintura de 2021. El marc de la pandèmia també ha alterat aquesta convocatòria que ha estat adaptada a les circumstàncies sanitàries.

Entre d’altres novetats, enguany les obres es presentaran per via telemàtica. Totes les persones participants hauran de presentar les seues pintures mitjançant una plataforma online anomenada mundoarti.com. Escoltem la tècnica de Cultura, Marisol Sendra.


Els membres del jurat faran una preselecció entre les propostes presentades i seran només les seleccionades les que s’haurà d’enviar en format físic.


Una altra novetat, no menys important, és que l’Ajuntament de Pego ha augmentat la dotació del premi en metàl·lic. En compte de 3.000€, l’obra guanyadora d’aquesta edició número 45 rebrà 5.000€.


Segons s’indica en les bases, el concurs està obert a qualsevol tècnica i estil, la temàtica de les obres és lliure i cada participant podrà presentar un màxim de 2 obres.


El termini d’inscripció a través de MUNDOARTI.COM serà de les 9.00 del matí del 29 de març, fins a les 23.59 h del 30 d’abril de 2021.

 

993 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!