Comunicat de la Regidoria de Sanitat (11-06-21)

Ens informen des de Salut Pública que la situació a la nostra comarca és tranquil·la, a hores d’ara a l’hospital comarcal sols hi ha una persona ingressada en planta per Covid-19.

Pel que respecta a la vacunació massiva, aquesta setmana s’esperaven al voltant d’unes 32.000 dosis i tan sols n’han arribat 12.000, i per a la pròxima setmana s’espera el mateix nombre de dosis.

Molta gent no acudeix a vacunar-se, bé perquè pensa que es vacunen els altres o, la major part dels casos és perquè la majoria de les persones no tenen les dades actualitzades. Com que es tracta d’una franja d’edat que no visita amb tanta assiduïtat el metge encara tenen telèfons fixos com a telèfons de contacte i en la majoria dels casos, aquests ja no existeixen. Per tant, demanem a la població que actualitzen les seues dades de contacte, per tal, que la Conselleria puga avisar-los per a vacunar-se.

S’espera que la setmana pròxima s’arribe a la vacunació de les persones de 45 anys. S’informa que després de molts dubtes, les persones que ja hagen passat la Covid-19, majors de 65 anys, se’ls posarà la segona dosis de Pfizer passats 6 mesos. I als menors de 65 anys que hagen passat la malaltia amb una dosi ja hi ha prou.

A les persones vacunades amb Astrazeneca de la franja d’edat d’entre 60 i 65 anys, de moment la 2ª dosi ha sigut anul·lada, perquè fins ara eren 12 setmanes d’espera entre una dosi i l’altra, i ara vacunaran a les 16 setmanes. Rebran un missatge per a posar-se la segona dosi amb Pfizer, però amb la possibilitat de renunciar i decidir vacunar-se amb Astrazeneca.

En aquest moment no hi ha cap positiu de Covid-19 a la nostra població.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

728 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!