42 persones han participat en la jornada de neteja a la Marjal Pego-Oliva

A les nou del matí de dissabte passat, els voluntaris i voluntàries, repartits en diferents grups començaren a arreplegar desenes i desenes de plàstics, vidres, papers, llandes, pots, calçat, tovalloletes… fins i tot alguna que altra peça de mobiliari, participant activament en una jornada de neteja organitzada per l’equip tècnic del Parc Natural de la Marjal amb la col·laboració dels ajuntaments de Pego i d’Oliva i de col·lectius solidaris i ecologistes com Adensva, ACIF, Endèmica Natura, Tracks and pedals, Obrint Camins Oliva o Magic and Nature. També han participat Creu Roja i el col·legi San José de la Montaña d’Oliva.


En dues hores de treball intens, les persones participants, grans i menudes, reuniren centenars de quilos de deixalles que embrutaven la zona de la Marjal. Era la primera vegada que es duia a terme aquesta iniciativa i va estar tot un èxit. Escoltem els testimonis d’Alfonso Garcia, educador del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva, Antonio, membre d’Adensva, i Blanca, de Magic and Nature.


Aquesta jornada de neteja a la Marjal ha format part de la campanya Libera 1 m² contra la basuraleza“, desplegada el dissabte per tot l’estat espanyol per Ecoembes y SEO BirdLife.

 870 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!