Comunicat de la Regidoria de Sanitat (06/08/21)

Des de salut publica ens informen que la incidència s’ha estacionat, va descendint a poc a poc i la tendència és a la baixa.

En l’hospital comarcal hi ha 7 pacients en planta i 3 en UCI.
S’han ralentitzat els ingressos en planta i de cara la setmana que ve s’espera igual que aquesta. Això comporta que l’activitat de l’hospital es mantinga com fins ara.

Aquesta pròxima setmana es rebran 14.000 dosis i es vacunara fins a 16 anys. Els jóvens majors de 16 anys poden anar sòls sense cap autorització i els menors de 16 anys han d’anar acompanyats pels pares o amb una autorització.

La setmana de després s’espera vacunar fins a 12 anys. Un incís és que sòls han d’anar a vacunar-se els de 12 anys complits.

En aquest moment en la nostra comarca està vacunat un 62% de la població amb la primera dosi i el 50% amb la pauta completa, hem arribat al quasi 200.000 dosis inoculades.

També ens indiquen que s’ha modificat el protocol de vacunació amb les persones que ja han passat el COVID19, fins ara havien d’haver passat 6 mesos després de la malaltia, ara com la variant Delta és més forta es vacunarà 8 setmanes després d’haver passat el COVID19 amb una sola dosi i per a les persones que ja havien rebut la primera dosi i s’han contagiat es posara la segona 8 setmanes després.

En el que respecta a la nostra població en aquest moment hi ha 80 positius per PCR+14 dies, 39 més que la setmana anterior.
Encara estem en una xifra alta per això continuem demanant coneixement i trellat i sobretot que les persones es vacunen, ja que és la solució i està demostrant-se.
En el nostre poble estan faltant moltes persones a la seua cita de vacunació, pregem que siga’m responsables i ens vacunem, per tu, per mi i per tots.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

714 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!