Agenda d’activitats per al cap de setmana

Encetem aquesta agenda amb el cicle de música en viu a Pego, que inclou un concert de lírica per a aquesta mateixa vesprada, a partir de les huit i mitja, a la plaça de l’Ecce Homo.

La programació d’aquest cicle continuarà divendres pròxim, amb un concert de versions de blues i roc a càrrec de Moamin Project. Serà el divendres 13 d’agost, a les huit i mitja de la vesprada a la plaça del mercat.

El divendres 20 d’agost l’actuació de lírica en viu tindrà lloc de nou a la plaça de l’Ecce Homo i l’últim divendres del mes Moamin Project oferirà versions de cúmbia i bolero, a les huit i mitja a l’ermita de Sant Josep.

D’altra banda, durant el mes d’agost també continua en marxa l’oferta de rutes guiades que ha organitzat l’Oficina de Turisme de Pego i les Valls. Diumenge dia 8 es farà una ruta de flora urbana i etnobotànica per la zona del Convent. El dissabte, dia 14, es farà una altra eixida similar per la Marjal i per al dia 21 hi ha programada una activitat de senderisme a la llum de la lluna també per la Marjal. Finalment, es proposa passar el capvespre a Ambra l’últim dissabte del mes, el dia 28. I el 4 de setembre es repetirà la ruta etnobotànica i accessible per la Marjal.

Tota la informació d’aquest calendari es troba al web de la Mancomunitat de Turisme, es diu www.pegoilesvall.es, on es pot fer la inscripció prèvia reomplint el formulari que hi ha en cada activitat.

D’altra banda, continuen també les rutes urbanes per Pego que es fa cada dijous i dissabte, a les 10 del matí. La reserva de plaça es fa també al web de Turisme www.pegoilesvalls.es. També es pot fer consultes a la Tourist Info per telèfon, trucant al 96 640 08 43.

Per últim, avancem que l’Ajuntament de l’Atzúbia ha organitzat dues jornades de visites a la Cova del Canelobre per als dissabtes 14 i 28 d’agost, de les 10 del matí a les 2 de la vesprada. El preu de l’entrada és d’1€ per a les persones de 5 a 10 anys i 2€ per a les adultes.

676 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!