Compromís per Pego parla sobre finançament autonòmic durant la celebració del dia de la crosta

En esta ocasió, dissabte 17 de febrer, sempre coincidint amb la celebració de Pinyata, els valencianistes comptaran amb la presència de la la Secretària Autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando, i el Síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri. L’acte tindrà lloc a la Plaça del Mercat de Pego a les 12:00h.

CARTELLCom ja ve sent una tradició, Compromís per Pego, ha organitzat, dissabte de Pinyata la celebració del dia de la Crosta. Una activitat amb una doble vessant, política i gastronòmica. Enguany Compromís per Pego ha enfocat l’apartat polític al voltant del finançament autonòmic i per a tractar la qüestió comptarà amb la presència de la Secretària Autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando, i del Síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri. L’acte tindrà lloc a la Plaça del Mercat de Pego a les 12:00h, precedint el posterior dinar popular de celebració del dia del a Crosta (Mercat Municipal a 13:00h) que organitza la formació valencianista.

«L’elecció del tema sobre el finançament autonòmic és molt adient» en una comarca, com la Marina Alta, asseguren des de Compromís per Pego, tenint en compte que esta «sofreix de manera molt singular aquesta discriminació, atenent a la manca d’infraestructures bàsiques que sofrim» i com a exemple recorden que la N-332 està col·lapsada, no es disposa de tren i per tant, la ciutadania de la Marina Alta només compta amb l’AP-7 com a única alternativa a la N-332.

 

1980 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!