‘La llum del far’ es presenta a Pego

Es tracta del quart poemari que publica Miquel Català, pseudònim amb que publica l’algemesinenc Miquel Llàtzer. L’acte que organitza Atzaïla esta vesprada estarà presentat per Joan Femenia, Rafael Cuesta i Txin. Comptarà amb l’apunt musical de Joana Bisquert al violí.

27331583_1883594535114042_2501622920274728907_nDivendres, 16 de febrer, Atzaïla presenta, a les 8 de la vesprada, a la Casa de Cultura de Pego el recital poètic ‘La llum del far‘, quart poemari que publica Miquel Català, pseudònim de l’algemesinenc Miquel Llàtzer.

L’autor ens guia en la tria del títol: La Llum del far «llum que orienta com estel en la foscor de la nit». Una composició de vers lliure, de poesia diàfana, que naix de la contemplació i de l’evocació. D’una mirada contemplativa, que evoca un paisatge concret o una persona. Un esguard que el porta a la reflexió i després al cant. Dins del seu realisme intimista, tocat amb elements màgics, el poeta Miquel Català, ha anat fent aparèixer l’esbós d’un cert compromís social.

El vigilant del far, amb mirada realista, ens assegura que, en endinsar-nos mar endins, malgrat els corrents i els vents adversos hem de gaudir de cada instant de la vida, tindre la capacitat de trobar al bell mig de la foscor una llum, una passió, una persona estimada, algun element que ens il·lumine en la nostra navegació i que evite que ens estavellem contra les roques de la tristesa, el dolor, la soledat i la desventura.

Presenten este nou recital poètic de Miquel Català a Pego, Joan Femenia, Rafael Cuesta i Txin. Joana Bisquert, al violí, s’encarregarà de posar la nota musical a ‘La llum del far’.

 

1226 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!