“Baleàrics músics”, al Museu d’Art Contemporani

Dimecres es va inaugurar l’exposició «Baleàrics Músics» al Museu d’Art Contemporani de Pego. Una mostra que és la continuació de la titulada «Baleàrics». Ambdós estan organitzades per la Fundació Baleària amb el recolzament de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, i de l’Ajuntament de Pego.


«Baleàrics músics» agrupa, en torn a la música, a diferents artistes valencians, balears i argelians vidència que, malgrat la diversitat tècnica i estilística, totes les obres -pintures i escultures- transmeten i estableixen un caràcter conjunt mediterrani propi.

Els artistes participants són: Cristina Alabau, Zulema Begur, Diana Bustamante, Juan Caravaca, Alexandra Castillo, Pilar Cerdà, Fèlix Coll, Pep Coll, Tomeu Coll, Saïd Debladji, José Manuel Menéndez Rojas, Antoni Planells, Ximo Sendra Lull, Doralice Souza, Mahmoud Taleb i Hans Dieter Zingraff.

En l’acte inaugural participà un d’ells, Juan Caravaca, artista de la Marina Alta qui resumia en què consisteix l’exposició:

La mostra ha fet un recorregut per la comarca, que continuarà en l’any 2020 per la Marina Alta, abans de viatjar a les Balears, segons explicà Sandra Pilatos, de la Fundació Baleària.

La regidora de Cultura, Laura Castellà, va destacar en l’acte la importància de que Pego forme part del circuit d’exposicions de la Fundació Baleària.


«Baleàrics músics» es pot visitar al Museu d’Art Contemporani de dimarts a divendres per la vesprada, de les cinc fins a les huit. I els dissabtes de matí, de les 10 fins a la una. Estarà a Pego fins al dilluns 6 de gener.1697 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!