Solidaritat i emprenedoria per a recórrer el Marroc amb una C15

Valerià Miralles de Pego i el seu company Dani Sanz de Castalla s’endinsaran per les dunes del Marroc durant 9 dies amb una C15 de més de 20 anys. Aquest joves, estudiants del Cicle d’automoció a Alcoi, han volgut formar part del projecte UNIRAID, dirigit a joves entre 18 i 28 anys. L’objectiu d’UNIRAID és molt clar: aportar materials als poblats més necessitats del continent veí. No es tracta d’una carrera sinó d’un viatge, ha explicat Miralles.

Els dos joves asseguren que aportaran tot allò que siga necessari però volen fer-ho d’una manera innovadora i original. Conjuntament amb el departament de tèxtil del mateix Institut Cotes Baixes d’Alcoi han preparat unes samarretes anti-mosquits, comentava Dani Sanz.

Segons els requisits del projecte, els participants d’UNIRAID han de fer el viatge amb un vehicle de més de 20 anys. És per això que Miralles i Sanz van comprat una C15, quasi abandonada, i l’han reparada, explica Valerià Miralles.

Valerià Miralles i el seu company de viatge, Dani Sanz iniciaran aquesta aventura el 15 de febrer des de Tànger i hauran de fer un total de 3.500 quilòmetres. Un repte que afronten amb molta il·lusió, asseguren.

 

1286 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!