Agenda del cap de setmana

Aquesta és l’agenda cultural del dijous 12 al dimecres 18 de desembre. 

EXPOSICIÓ: “Baleàrics Músics”

L’exposició “Baleàrics Músics” ja està inaugurada al Centre d’Exposicions de Pego. El que pretén aquest projecte és reunir una nova i interessant representació d’artistes balears, valencians i algerians al voltant de la música. L’exposició compta amb la participació de quinze artistes i cada una de les mostres presenta tècniques i estils diferents com és el cas de la pintura, l’escultura i la fotografia. Juan Caravaca, un dels artistes participants, explicava que cada artista ha fet servir el seu estil propi. Ell en concret es caracteritza per expressionisme abstracte.

Baleàrics Músics” es tracta d’una exposició itinerant i seguirà a altres pobles de la Marina Alta fins arribar a les Illes Balears, comenta Sandra Pilatos, de la Fundació Balearia.

El Centre d’Exposicions de Pego és un espai on poder gaudir de l’art a través de les diferents exposicions, que, en aquest cas, ha estat organitzada per la Fundació Balearia. Laura Castellà, regidora de Cultura, agraïa durant l’acte la presència d’obres com aquestes al municipi de Pego.

L’exposició “Baleàrics Músics” es pot visitar fins al 6 de gener al Centre d’Exposicions de Pego. L’horari és de dimarts a divendres de 17:00h a 20:00h i els dissabte de 10:00h a 13:30h.

PRESENTACIÓ LLIBRE: “Pedres que han de ser remogudes”

Per al divendres, 13 de desembre, hi ha dues activitats:

El divendres 13 de desembre a les 20:00h a la Casa de Cultura tindrà lloc la presentació literària del llibre «Pedres que han de ser remogudes», del periodista i escriptor ondarenc Jovi Seser. Amb aquest llibre, Seser ha estat guardonat amb el Premi Valencià de narrativa Alfons el Magnànim 2019.

La presentació del llibre es farà d’una manera innovadora i original. Es tracta d’una presentació cantada amb la veu del mateix escriptor, Jovi Seser, i el pianista Àlex Velázquez.

Pedres que han de ser remogudes” es presentarà el divendres 13 de desembre a les 20:00h a la Casa de Cultura.

Divendres de tapes: TAPEGO

Recordar que el divendres és divendres de tapa! A partir de les 20:00h s’inicia la ruta Tapego on els diferents bars pegolins presenten una selecció de tapes. Per dos euros i mig tapa i canya. La ruta Tapego està operativa tots els divendres fins el 27 de desembre.

RUTA: Origens, natura i cultura

El dissabte, 14 de desembre, l’associació Atzaïla i Endèmica organitzen una ruta pel Mercat de Pego, on es parlarà de la seva història i, a més, es farà una visita guiada al Claustre del Convent Franciscà. La ruta s’inicia a les 10:30h i el punt d’encontre serà a la Creu de Tena, junt al Teatre Municipal de Pego. L’activitat requereix inscripció prèvia i té un preu de 5€ per al públic en general i 3€ per als socis d’Atzaïla. Per a més informació es pot telefonar al 616 043 173 o escriure a l’adreça de correu: info@endemicanatura.com

RUTA: Penya Roja 

Seguim amb les proposta per a aquest dissabte. La ruta a Penya Roja. Una activitat organitzada per la Generalitat Valenciana i el Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva amb la col·laboració del Centre Excursionista de Pego. La ruta s’iniciarà a les deu del matí des del parking del Cementeri del Verger. L’excursió titulada “Ruta a Penya Roja: entre muntanyes, llibres i joves” té una durada d’aproximadament tres hores. Compta amb una distància de quatre quilòmetres, anada i tornada. L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s prèviament telefonant al 679 195 227. Es recomana anar amb roba i calçat còmode.

TEATRE: “Homes, dones i criatures”

El diumenge, 15 de desembre, hi ha teatre a Pego. El grup Dijous teatre presenta l’obra “Homes, dones i criatures”, una comèdia basada en histories i fets reals. L’obra de teatre s’estrena aquest diumenge a les 19:00h al Teatre municipal de Pego. L’entrada té un preu de 6€ i es poden comprar a la Casa de Cultura de Pego, Pepa González-Sabates i complements i al Talleret de Pau. També es poden aconseguir el mateix diumenge en taquilla.

XERRADA: “Biomecànica de la cursa i el calcer esportiu”

Pel que fa a la setmana que ve, el dimecres 18 de desembre hi haurà un xerrada a les set i mitja de la vesprada a la casa de cultura. La xerrada “Biomecànica de la cursa i el calcer esportiu” estarà impartida per Francisco Javier Torres, Podòleg esportiu.

1368 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!