Els treballadors municipals participen hui en l’acció “Un arbre per Europa”

«Un arbre per Europa» s’anomena l’acció que la Regidoria de Medi Ambient desenvolupa hui al municipi amb la implicació dels treballadors municipals.

Laura Castellà explica el què i el perquè d’esta iniciativa que ha estat impulsada des de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, amb motiu de la celebració a Madrid de la Cimera pel Clima.


Així doncs, la plantilla de l’Ajuntament de Pego està convidada a participar en l’acció, que consisteix a plantar arbres dins del terme municipal. Baladres, coscolls i pins són les espècies a plantar pels treballadors des de la una i mitja de la vesprada. Segons les estimacions de la regidora es plantarà entre 30 i 40 arbres.

Però, la Regidoria ha volgut implicar també als joves pegolins i pegolines en les accions al voltant de la Cimera del Clima. Laura Castellà anuncia dues iniciatives a dur a terme amb els alumnes de l’IES Enric Valor.

l, segons comenta, totes estes accions puntuals s’emmarquen dins del pla de l’Ajuntament de Pego per tal d’acomplir els objectius de sostenibilitat, estalvi energètic i reducció d’emissions de gasos contaminants, per tal de contribuir en la lluita contra el canvi climàtic.
1153 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!