Avui es presenta a Pego el Màster d’Arròs de la Universitat d’Alacant

Aquesta vesprada a les set i mitja tindrà lloc l’acte de presentació del Màster de l’Arròs de la Universitat d’Alacant.


La Casa de la Cultura serà l’escenari de la presentació d’aquest master que s’organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pego. I, a més, en el transcurs es presentarà també el saló d’actes de la Casa de Cultura com a aula universitària de la Universitat d’Alacant a Pego.


L’esdeveniment forma part de la programació de la III Setmana Gastrocultural de l’Arròs Bomba i Bombó, organitzades per les regidories de Turisme i de Cultura, i que va començar el dilluns, dia 16. En les dues primeres jornades s’ha dut a terme dos activitats dirigides al públic infantil. La primera, el dilluns, un taller al voltant del llibre «Rondalles de la Marjal», de Maria Dolors Pellicer.


Hi van participar uns 25 xiquets i xiquetes, que gaudiren amb la companyia Mary Poppins, la mateixa que oferí ahir un taller de cuina. Els dos dies les activitats s’han desenvolupat a la Casa de Cultura.

La setmana gastrocultural, que porta el lema, Pego, cuina de marjal, continuarà demà dijous amb la presentació del llibre «La cuina de l’albufera i les marjals», de l’escriptor Emili Piera. L’acte es farà a les huit de la vesprada, també a la Casa de Cultura.


I per al divendres s’ha organitzat una ruta pel Parc Natural de la Marjal, que tindrà una duració aproximada d’hora i mitja, en la qual l’expert Fernando Sendra donarà a conèixer el conreu de l’arròs bomba i bombó a la marjal. La cita està fixada a les set de la vesprada al pas del Bullent.

Ja en el cap de setmana, el dissabte es farà el taller d’etnomusicologia basada en el cultiu de l’arròs, de la mà de Josep Sendra, a les onze del matí a la Casa de Cultura.


I el diumenge es posarà punt i final a la tercera edició de la Setmana Gastrocultural de l’Arròs Bomba i Bombó amb l’escenificació de la sega tradicional de l’arròs per part del Club Esportiu «Els carreters». Serà a les dotze del migdia a l’ullal del Bullent.

 1126 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!