Dones Cabal ultima els preparatius de la Nit Violeta a Pego

Pego estarà el divendres, dia 20, entre les més de 200 localitats espanyoles que van a celebrar la Nit Violeta, una manifestació nocturna que té com a objectiu la condemna de la violència de gènere.


És aquesta una iniciativa que respon a l’emergència feminista decretada per nombrosos col·lectius feministes al llarg de tot el territori espanyol. Cóm no, les associacions i moviments de la província d’Alacant han decretat també l’emergència i, entre elles, el col·lectiu pegolí, Dones Cabal, que és l’encarregat d’organitzar la Nit Violeta a Pego.


Dones Cabal compta amb el suport de l’Ajuntament de Pego, segons l’acord subscrit en la darrera sessió del plenari, la del mes de setembre.


Des de fa unes setmanes, Dones Cabal està fent una crida a la mobilització i ha convidat a tots els veïns i veïnes a participar en la manifestació, convocada per a les huit i mitja de la vesprada.


El punt de partida serà la plaça Maria Cambrils i des d’allí es farà un recorregut fins a la plaça de l’Ajuntament. Des de l’organització es recomana a tots els assistents a portar llums i objectes de color violeta.

1186 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!