Atzaïla dóna a Acció Urgent 1.000€ recaptats en el Cicle Musical Casa Benigalip

L’associació Cultural Atzaïla va lliurar ahir a Acció Urgent un xec per valor de 1.000 euros, donatiu que ha estat possible amb la recaptació obtinguda en el 3er Cicle Musical Casa Benigalip.


Representants de l’associació es van donar cita amb els voluntaris a la seu d’Acció Urgent, on va tindre lloc l’acte de lliurament del donatiu. Carles Garcia, com a portaveu en aquesta ocasió d’Atzaïla, acompanyat per Maria Dolors Lloret, recordà que el Cicle Musical Casa Benigalip té un caràcter benèfic des dels seus inicis. En la primera edició, assenyalà, la recaptació va servir per a fer un donatiu a l’associació Aprop. En el 2018 el destinatari dels fons aconseguits va ser l’Espai Veïnal, i, enguany, els beneficis han estat per a Acció Urgent.


Tal com va comentar Carles Garcia, l’import de la donació és de 1.000 €


La recaptació s’ha realitzat amb la venda d’entrades dels tres concerts que han tingut lloc aquest estiu. El d’Eva Olivencia al mes de juny, el de Carmen Romero i Josep Vicent Giner a juliol; i el del Quintet de Metall Al Vent a l’agost. Tots tres, per descomptat, a Casa Benigalip.


Carles Garcia va posar l’accent ahir en el fet que l’organització del cicle no ha estat cosa tan sols d’Atzaïla, perquè ha rebut l’ajuda, suport i col·laboració d’Acció Urgent, de l’Ajuntament de Pego, Casa Benigalip i Diputació d’Alacant.


Per part d’Acció Urgent, David Pérez i Salvador Folqués van estar els encarregats de rebre i agrair el donatiu que, com totes les aportacions que rep el col·lectiu, es traduirà en noves inversions en material i equipació per a millorar el servei. Segons Acció Urgent, en definitiva, els donatius reverteixen sempre en el poble de Pego.

1521 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!