Ràdio Pego donarà cobertura a la Fira del Comerç en directe

L’esdeveniment tornarà el dia 28 al barri de sant Miquel amb més expositorsL’Ajuntament i l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego presentaren ahir la segona edició de la Fira del Comerç de sant Miquel, que se celebrarà el cap de setmana del 27, 28 i 29 de setembre. Segons explicà el regidor de Comerç i Foment Econòmic, Ricard Sendra, per segon any consecutiu la fira tindrà lloc al carrer de sant Miquel i es farà coincidir amb el dia del sant.

Sendra comentà que l’objectiu de la regidoria ha estat obrir la fira a la participació a tots els comerços i empreses del poble per tal que siga un reflex del teixit empresarial del municipi.


A més de la carpa institucional de l’Ajuntament de Pego en què estaran l’Oficina de Turisme i Creama, enguany, com a novetat, també hi haurà una per a Ràdio Pego, que donarà cobertura en directe a la fira amb un programa en què podran participar tots els assistents que ho desitgen.


D’altra banda, el president de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, Jacob González, va posar l’accent en el fet que “repetir la ubicació a sant Miquel pretén fer poble” i ha anunciat que en aquesta segona edició hi haurà 24 comerços de l’associació exposant. Com que enguany seran més empreses, la fira abastarà tot el carrer de sant Miquel.


Jacob també ha contat que enguany els premis del Concurs de pintura ràpida que s’organitza paralel·lament a la fira tenen major dotació. Els principals seran el primer premi, dotat amb 600 euros per gentilesa de Coopego; un segon de 450 de l’ajuntament i un tercer de 300 de Plymag.


Jacob González espera que la participació en el concurs siga major que l’any passat, en què va comptar amb 30 artistes.

Amb motiu de la fira, el Creama de Pego ha gestionat que bars i restaurants oferisquen eixe cap de setmana menús especials que tindran l’arròs com a plat principal, segons anuncià ahir l’ADL, Alícia Carbonell.


Pel que fa a la programació, la fira començarà divendres amb la tradicional Aurora dels veïns del barri. L’obertura del recinte serà el dissabte a les 10 hores. Al mateix temps, es rebrà a la Casa de Cultura als participants en el Concurs de pintura ràpida. Pel matí, a la fira hi haurà activitats per als més menuts amb gymcanes i contacontes. També l’actuació musical de Trilogy a les 12h. Per la vesprada a les 17h es reprendran les activitats per als xiquets i a eixa hora es farà el lliurament dels premis del concurs de pintura. A les 19h tornarà la música amb el grup pegolí Tàndem i per acabar el dia, a les 22 h hi haurà el sopar del veïnat i comerciants.

Tancarà la fira la ruta per les ermites de Pego que es farà el diumenge.

 1610 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!