Atzaïla ajorna la visita guiada ‘Entre temples i cúpules’

La previsió de fortes pluges per al cap de setmana ha provocat la decisió de l’Associació Cultural pegolina que este matí anunciava a la seua pàgina de facebook l’ajornament «ja que les pluges poden afectar al muntatge de la visita». En els propers dies publicaran la nova data. Així mateix, també informen que, «aquella persona que vulga que se li retornen els diners cal que contacte amb atzailapego@gmail.com» i demanen «Disculpeu les molèsties».

15578816_1622691591204339_8657067538412979056_nDavant l’anunci del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat que estableix la situació de preemergència per pluges nivell TARONJA en el litoral nord d’Alacant i litoral sud de València, Atzaïla, Associació Cultural ha decidit ajornar la visita “Entre temples i cúpules” que havia de dur-se a terme este dissabte, 17 de desembre, a Pego. I és que les pluges poden afectar el muntatge previst per a realitzar la visita que corre a càrrec d’Arrels Marinades.

En els propers dies publicaran la nova data. Abans d’això, però, des d’Atzaïla anuncien que «aquella persona que vullga que se li retornen els diners cal que contacte amb atzailapego@gmail.com» i demanen que disculpes per les molèsties que este ajornament puga suposar.

 

1661 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!