Máximo Folqués Lorente, campió del I Circuit 10K Costa Blanca Alacant

Dissabte 17 de desembre es duu a terme l’entrega de premis al Club Diario Informació de la capital provincial. El corredor de Dorsal 19 pujarà dos vegades al més alt del pòdium, com a campió absolut i com a campió de la categoria Veterà A.

denia-9L’atletisme pegolí està d’enhorabona perquè, com explica el Club Dorsal 19 al seu blog, diumenge passat, 11 de desembre, va ser un «gran dia» per l’acumulació de triomfs dels i de les atletes del club. A Dénia, van ser guanyadores de les seues categories Carmen Sala i Tània Navarro i Máximo Folqués va aconseguir el triomf absolut en el circuit 10K d’Alacant. Per a acabar d’arrodonir la jornada, Dorsal 19 va poder celebrar en la competició de Dénia, ser el Club més nombrós de la carrera.

img-20161216-wa0000Així que en esta nova temporada l’atletisme continua donant alegries. I ben grosses, perquè, com assenyalen des de Dorsal 19, «tots els triomfs són significatius per a un xicotet club com el Dorsal 19 però guanyar un circuit de carreres és molt important i té molt de mèrit ja que és una tasca de molts mesos on no pots cometre quasi cap error i que necessita una dedicació contínua durant tot el circuit».

maximo-10ksanjuanLes classificacions del corredor pegolí en les distintes curses que inclou el I Circuit 10K Costa Blanca Alacant han permès que Máximo Folques este dissabte, 17 de desembre, a partir de les 18h., puge dos vegades al més alt del pòdium. I és que dissabte tindrà lloc l’entrega de premis al Club Diario Información d’Alacant. L’atleta de Dorsal 19 pujarà l‘esglaó més alt per a rebre la màxima distinció de la categoria Veterà A, però, més important encara serà quan puge al més alt del pòdium per a recollir el trofeu de vencedor absolut del I Circuit Costa Blanca Alacant. Una fita que a Máximo Folqués i al club al que pertany, Dorsal 19, ompli de felicitat i que permet assaborir l’esforç realitzat durant els entrenaments i les competicions. Alhora, però, que obri la porta a fixar-se altres reptes personals per al futur que estimulen cada nova sessió d’atletisme.

2441 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!